четвъртък, 16 февруари 2012 г.

Niki's Pantyhose Encasement


Днес ще пиша за така наречения Encasement – за съжаление не знам как се превежда на български. На кратко значи да си покрита с найлон / чорапогащник на 100%, включително главата (лицето) и ръцете:



Трябва да си призная, че съм правила неколкократни експерименти по темата. Ако искате да пробвате най-добре е да имате чорапогащник с размер по-голям от вашия. Когато се обуе той покрива целия корем, дори и част от гърдите. За раменете и ръцете можете да използвате друг чорапогащник, на който аз първо слагам крачолите върху ръцете, а дъното поставям зад врата. Може и да се среже дъното и да си проврете главата от там – получава се много хубава блуза, но пък се унищожава чорапогащника L. А за покриване на главата използвам чорап, по възможност не толкова плътен, за да се вижда все пак нещо. Искам да ви споделя, че усещането да си покрита изцяло с найлон е страхотно – чувстваш леко стягане по цялото тяло, губиш част от възприятията си – виждаш мъгливо, шумовете около теб са по-слаби, не можеш да правиш много неща с ръцете.

Много обичам преди такава сесия и да се гримирам – най-вече слагам малко руж и червило, които леко се размазват на чорапа J След това, разбира се, си слагам и другите части от тоалета – обикновено прашки, стегнат сутиен, камизолка, пола, блуза и за финал перука и обувки на токче. И сега е моментът да се заемеш с някаква домакинска работа – например бърсане на прах или пране на ръка. Толкова е трудно, особено при по-фините движения, но пък си струва за усещането да си едновременно en femme & encased. Прекарвала съм часове така и после без чорапогащниците, но с други дрехи се чувствах като гола – дори ми беше студено. Не съм излизала така, но се чудя дали да не се пробвам – спокойно можеш да скриеш обвитата с чорапогащник китка под ръкавица ;)

Моля ви споделете ваш опит, ако имате такъв, ще се радвам да разменим опит нещо и за този фетиш.

Целувки
Niki

Няма коментари:

Публикуване на коментар