сряда, 11 януари 2012 г.

Начало 12-01-2012

Привет, накратко няколко думи защо започнах този блог: Аз съм мъж на около 30 години и от около 15 години имам фетиш към дамско бельо, дрехи, обувки и аксесоари. Започнах да обувам чорапогащници още на 13 години и до днес обожавам да ги нося под мъжките си дрехи. По-късно продължих с различни бодита, сутиени, дамски блузи, поли, колани и други.
В началото използвах фетиша си, за да се възбуждам, но нещата прераснаха в необходимост / нужда да обличам и нося поне чорапогащи / чорапи всекидневно. В момента всяка сутрин слагам поне два чифта чорапогащници (студено е, пък и стягат много приятно:), сутиен, боди и пола под панталона и ризата за работа. Реално съм облечен и в дамски дрехи 5/7 и 12/24.
Признавам си, че никога не съм излизал от вкъщи, облечен само с дамски дрехи, но отскоро карам колата си вечер само по пола и токчета, тоест без панталона, който скрива всичко през деня. Усещането е върховно, а напрежението какво ще стане, ако ме спре катаджия допълва бурята от емоции. Със сигурност ще развия това усещане J
Ако някой има подобни потребности, моля да ми пише. Любопитно ми е как го приемате, какви трудности срещате при намирането на подходящите модели и размери, имате ли смелост да излезете навън en femme. А аз в блога си ще разказвам за ежедневието и различни неща, които ми правят впечатление по темата.
Поздрави
Nikoleta

13 коментара:

  1. Привет, интерестно ми е имаш ли измислено оправдание за пред катаджиите, ако случайно те спрат?

    ОтговорИзтриване
  2. Трудна работа е това с оправданието - все си мисля, че ще мина само с проверка на документи, ако трябва да излизам "да пишем" ще имам време да си сложа панталона и обувките, все пак са си до мен :)

    Но ще се припотя 10 пъти със сигурност...

    ОтговорИзтриване
  3. Като се замисля, когато съм пътувала с рейс е доста лесно да видиш в краката на шофьора по светофарите. Вероятно ако си в по висок бус или камьон също. Това изпълвали те с емоция, или не знаеш за тази подробност :)

    ОтговорИзтриване
  4. Безспорно - седенето на светофар крие този риск. Но тъй като през зимата и сутринта и вечерта е тъмно вероятността да ме видят е минимална. Виж напролет ще е весело :)

    ОтговорИзтриване
  5. Az sashto obicham da nosq damsko belyo. Obicham da nosq bodita te sa super.


    Ati ima6li si jena ili priqtelka i kakvo misli tq za tova. Kato be6e na 13 krie6eli ot va6te za damskoto belyo.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравей, по принцип винаги крия за този си фетиш. Знам, че едва ли ще намеря разбиране за него, уви :(

      Изтриване
  6. Ставали да се носи чорапогащник без никъкво долно бельо?

    ОтговорИзтриване
  7. Да, разбира се. Чувството е много приятно - леко пристегнато и различно от памучните слипове / боксерки. Дори има дискусия по форумите дали бельото да се носи под или над чорапогащника (твърдо съм за над:)).

    ОтговорИзтриване
  8. аз обожавам да се обличам нод дънките с дамско бельо-имам фетиш да се навеждам и то да се вижда из под дънките

    ОтговорИзтриване
  9. "аз обожавам да се обличам нод дънките с дамско бельо-имам фетиш да се навеждам и то да се вижда из под дънките"Охо, звучи много секси :) А какво е бельото?

    ОтговорИзтриване
  10. Няма нищо по-хубаво от това да нося дамско бельо.

    ОтговорИзтриване
  11. Нямам смелостта да изляза облечен,като жена,но затова под мъжките си дрехи винаги нося дамско бельо.Много ми харесва до обуя дълги чорапи със силикон,върху тях чорапогащи и най-отгоре боди,усещането е страхотно...

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да, напълно съм съгласна с теб. Дори сега съм с черни чорапи със силикон, черен чорапогащник на розички и прозрачно боди :) Да не си ме видяла :)?

      Изтриване