четвъртък, 12 януари 2012 г.

Ден 2

Здравейте, отново!

Ще започна с няколко думи за това какво ще облека днес под "работната униформа":  един черен и над него един бежов чорапогащник - получава се много приятна цветова комбинация, розови пликчета и камизолка, както и нежен светлосин сутиен с двойни презрамки (за съжаление всичките ми комплекти гащички и сутиени са със подплънки, тоест не мога да ги нося на обществени места). Разбира се ще сложа черната мини пола, като този път за разлика от вчера мисля да използвам и малко Шибари. Най-честата комбинация е тънка метална верига около талията. Към нея отпред и на гърба прикрепям две въжета, които са обвързани и около основата на бедрата ми (точно под бузите на дупето. Пристягам хубаво в началото, което осигурява много приятно подръпване при всяка крачка, но с течение на деня обикновено става некомфортно и трябва да отпусна възлите.


Надявам се навън да не е много студено, за да мога да подкарам колата си само по пола и сандали. Но на връщане със сигурност ще си доставя това удоволствие.

Днес имам малко време да посърфирам в любимите ми TS Captions сайтове. Ето и някои добри линкове:
http://knightstgcaps.blogspot.com/2012/01/chrystal-crosses-one-off-her-list.html
За мен блестящите чорапогащници са номер 1. Обожавам ранната пролет, когато повечето жени "хвърлят" омразните панталони и ги заменят с къси поли. ММММММММММ, мога да ги гледам с часове.

Поздрави
Niki

Няма коментари:

Публикуване на коментар