петък, 9 март 2012 г.

Ограничителни дрехи

Здравейте на всички,

Първо бих искала да се извиня, че цяла седмица не писах в блога и дори пропуснах да честитя на всички дами 8 март. Уви март е тежък месец откъм задачи, така че се налагат жертви.

Днес бих искала да ви напиша за така наречените ограничителни дрехи (не съм сигурна, че преводът ми е правилен - от англ. self bondage clothes). Идеята им е след обличане по някакъв начин да ограничават движенията или поне малко да те изваждат от зоната на комфорт, за да ти напомнят, че не си като всички.
За пример мога да дам много тясна пола тип молив, която ограничава крачките и същевременно се впива в талията ти. Преди няколко дни пробвах черна такава, с дължина до коляното и усещането беше невероятно. Жалко, че не мога да я нося под панталона заради дължината.

Друг пример за ограничаване, за който си мечтая, е рокля, която не можеш да съблечеш. Виждала съм рокли с цип на гърба, към които се прибавя верижка на врата, която с катинарче може да се заключи за ципа. Така без ключето не можеш да се освободиш освен ако не унищожиш роклята (но коя от нас ще жертва любима дреха по този начин? :))


Вариант също е да облечеш рокля с широк колан (корсет), под който да стегнеш талията с верига, също заключена с катинарче. Разбира се веригата трябва да минава през катарамките, за да не се измъкне роклята отдолу.

Засега това са моите идеи за ограничителни дрехи, надявам се да съм била ясна. Имате ли интерес да продължа темата?

Целувки
Niki

Няма коментари:

Публикуване на коментар